TKO SMO I ŠTO RADIMO

Zaljubljenici u audio, video i rasvjetnu opremu, nove tehnologije i produkciju, započeli smo davne 1991 godine kao obiteljski obrt i sa idejom o pružanju usluga ozvučenja, rasvjete, najma pozornica i video projekcije. Poslu pristupamo profesionalno što govori brojka od 25 godina iskustva i postojanja na tržištu uz pomoć naših profesionalnih tehničara i najmodernije tehnologije sa kojom Vam jamčimo profesionalizam na najvišoj razini.

AUDIO

Koristimo uređaje najpoznatijih svjetskih proizvođača. U mogućnosti smo zadovoljiti sve Vaše zahtjeve organizirate li evente, koncerte, folklorne manifestacije. Iza nas je 25 godina iskustva na takvim projektima

LIGHT

Koncertna, kazališna, ambijentalna rasvjeta za vjenčanja samo su dio naše ponude. Kompjutorski programirano svjetlo po Vašim željama u klubovima, eventima, koncertima i ostalim događajima. Bezbrojni projekti koji su iza nas garancija su kvalitete naše usluge.

VIDEO

Projekcije na front ili back pozadinama. Ekrani raznih dimenzija. Projektori do 12000 ANSI. Video mikseri, svitchevi, sve potrebno za vrhunsku prezentaciju.

POZORNICE

Podesti dimenzija 2x1m, podesivi po visini od 20cm do 1m, nosivosti 750 kg/1m2. Zbog svojih karakteristika su idealni za razne namjene u svim prostorima.

ORGANIZIRATE EVENTE ? KONTAKTIRAJTE NAS

Odgovorit ćemo na svaki vaš zahtjev profesionalno i stručno.

TOP